11 Şubat 2011 Cuma

Oteller ve Otel Rezervasyonu Moldova

Moldova Uçak bileti ve Moldova Otel Rezervasyonu yaptırıp, Erken rezervasyon fırsatlarından yararlanmak isteyenler bu yazımızda bazı moldova otellerine, otel fiyatalrına, moldova tatil fırsatları ve erken rezervasyon fırsatlarına yer vereceğiz.

Moldova Uçak bileti almak istiyorsanız hemen “Uçak Bileti” sayfamıza tıklayıp, uçak bileti formunu doldurarak “Online Moldova Uçak biletinizi” Moldova satın alabilirsiniz.
Oteller ve Otel Rezervasyonu Moldova

Moldova’da tatil olanakları çokca fazladır. Bunlar arasından farklı bir tur istiyorsanız, Gagavuz türklerinin yoğun olarak yaşadığı bölgeleri gezebilirsiniz. Gagavuz Türkleri 1000 yıldır, Rusyanın batısı ile Avrupanın doğusu arasında kalmış 1 milyona yakın bir Türk kavmidir. Halen birçok Türk geleneğini yaşatmaktadır. Örneğin Ülkemizde daha çok Ülkücü vatandaşların kullandığı “Kurt Selamı” diye bilinen selam, Ülkemize 1982 Yılında tanınmıştır. Bu selamı Türkiyeye tanıtan kişi Gagvuz türklerinin önderlerinden olan Maria Tokmakçı hanımefendidir. Daha sonraları bu selam Türkiye de tanınır olmuştur.

Moldova’da Kishinev Otelleri, Kishinev Şehir Turları düzenli olarak yapılmaktadır.
Moldova Otel Rezervasyonu
Yılbaşı Programları için Moldova Turları 5 gece 6 gün özel otel rezervasyonları vs vs çeşitli yılbaşı partileri, striptiz partileriyle meşhurdur. Moldovada gece hayatı bir başkadır. Türkiyede Antalya bölgesinde ne tür gece ortamları varsa Moldova’da bu gece hayatının kaynağı olarak tanımlanabilir. Zira Dünyaya en çok striptizci ve dj ihraç eden ülkelerden biri Moldovadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder