11 Şubat 2011 Cuma

Erken Rezervasyon Yaptırmanın Yurt içi Otelleri için Önemi

Vize Başvuru Formu, Otel Rezervasyonu ve Uçak Bileti Formları
2011 Yılı için erken otel rezervasyonundan kaynaklanan indirimlerden faydalanabilirsiniz. 2011 yılı içerisinde yapacağınız bir tatili, şimdiden, erken rezervasyon ile yaptığınızda, 100 % 50′ye varan indirimlerden faydalanabiliyorsunuz.

HEMEN İNDİRİMLİ OTELLERİ ÖĞRENMEK VE REZERVE YAPMAK

İSTİYORSANIZ


TIKLAYIN

Şirketimiz sizler için erken rezervasyon otellerini ayağınızza kadar getiriyor. Nereye gezi düzenlemek tatile gitmek istiyorsanız Otel rezervasyon bağlantısına tıklayarak otel rezervasyonu için erken başvuruda bulunarak hem yerinizi ayırtın hem de 100 % 50 ye varan indirimlerden faydalanın.

Şimdilik Yurtiçi otellerinde Erken rezervasyon için 2011 yılı fırsatları başladı. Yurtdışı otellerinde ise önümüzdeki ay Bu kampanyalar başlayacak.

5 yıldızlı, 4 yıldızlı, Tam pansiyon ve Yarım pansiyon oteller, Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında yapacağınız tatileriniz için şimdide fiyatlarını oralama 100 % 30 oranında indirimli sunuyor. Bilindiği üzere Bu aylarda, Özellikle Mayıs ile EYlül ayları arasında otellerde boş yer dahi bulamayacak durumlara geliyor. Hem rezervasyon sıkıntısı olmadan hem de bütçenize katkı sağlamak elinizde. Büyük indirimlerden faydalanmak için formları doldurarak bizlere ulaşın ve hemen Erken rezervasyon yaptırın ! Aynı gün içerisinde size dönelim, ne zaman tatil yapacaksanız o zamana rezervenizi alalım, Siz tatil zamanı geldiğinde sadece valizlerinizi toplayın ve gidin!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder