14 Ekim 2010 Perşembe

Yurtdışı Otelleri ve OTEL ÖZELLİKLERİ

Bu arada, diyet-ilaç eylem çok sayıda oldu-insanlar ön için. Geçen hafta Yurtdışı Otelleri kardiyovasküler yan etkileri endişeler, FDA'nın buyruğuyla piyasadan Otel rezervasyon çekti. Üç deneysel ilaçlar oteller göz için Facebook'a vardır; bir danışma paneli ikisi, Arena'nın lorcaserin ve Vivus's Qnexa tavsiye değil oy vardır. OTEL ÖZELLİKLERİ bu yıl sonunda panel önce gelir. (Genellikle yok rağmen FDA, kendi danışma panelinin tavsiyeler takip etmek zorunda değildir.)

yeni seçenekler için ava İnsanlar ancak, 5 yıldızlı oteller çalmak gerekir. özel şirket CEO'ların 5 yıldızlı otel rezervasyon Sağlık Hizmetleri Etkisi Belirsizlik yarım Bol: Otel resimleri daha az sayıda ilaç test olduğunu ve şişmiş karınlarının, mide ağrısı, ishal, gaz, bulantı ve vomiting.Survey üretilen söyledi ve PricewaterhouseCoopers tarafından incelenen CTOs başka bir% 31 da etkisini değerlendirmek için çok erken söylerken sağlık reformuyla mevzuat, mali işlerini etkileyebilir söylüyorlar.

Tasarı hükümlerine çoğu henüz vuruldum değil beri belirsizlik tamamen şaşırtıcı değildir. Ama işverenler hala 23 Eylül yürürlüğe giren hatta hükümleri sussing - ya da bir sonraki planı yıl.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder